Hej, <3

Idag så vaknade ja klockan ca 9.30 å sen åkte mamma jag o brorsan till Stadium. Alltsåe mamma va där igår o köpte lite saker o ja fick.. 2 saker för alltsåe de fanns nt så mke på rean till tjejer elr aa iaf nt sånt som ja vill ha  :-( Men ja fick iaf en One Piece, och ett par badshots för ja ville typ nt ha nå annat... Men aa när vi kom hem så fikade vi o sen så gick vi till vifstavarvs kapellet (stavning?!?!) o va där ett tag. De va typ viftsavarvs dagen idah elr nå sånt. Men aa just nu så väntar ja på att maten ska bli klar för vi ska äta grillat!! Men aa de kommer 2 enkla bilder på de från Stadium.

WARP K OUTRAM BLUE 2 COLOURED

En sån här fast svart o grå! De va mamma som köpte den till Victor först men sen så ville ha ha den blåa som hon oxå hade köpt såe då fick ja den gråa o svarta.  :-)

Aa osså vare dom här bad shortsen..Dom ser bättre ut när man ha på sig dom  :-D

Aaa de va väll de jag har o säga just nu för ja ska äta nu! Men de komme KANSKE fler inlägg under dagen. Om ni undrar vrf ja bah bruka skriva 1 inlägg om dan så äre fatt ja har tyvärr nt tid o skriva fler men ja ska försöka o skriva minst 2 om dan iaf.

Pusssshejjjjjjj <33333/Amanda ;***