Japp idag vare skola dåe. Kommer nt ihåg allt vi gjorde på skolan ;)

Men aja efter skolan så va jag mä Sarah. Vi gick först hem till mig och hämta pengar sen drog vi till Sarah och blogga lite i hennes o min blogg http://amanda-sarah.bloggo.nu/ Cheka gärna ! Men aa sen så gjorde vi lite nudlar gott gott vare. Aa men sen gick vi på Maz o köpte mjukglas gott de , sen gungade vi lite ;) Aa och för typ en halv timme sedan så gjorde vi klar läxan.. Sen gick jag hem och hämta pengar sen gick jag på Ica och köpte lite tills imorn på KM (kommun mästerskapet). Och aa nu sitter jag här o skriver medans jag lyssnar på musiiiiik <3

Imorn på KM så kommer det säkert bli kul men aa vi börjar senare och slutar tidigare för en vanlig skoldag så börjar vi 08.15 och slutar 14.25 , men nu så börjar vi 08.30 och slutar.. Kommer nt ihåg men vi slutar typ en timme tidigare.. ;)

Aa nu har jag väll skrivit det mästa så..

Pözz o kram/Amanda <33