Idag är man hemma och är sjuk :-(( Vet nt om jag kommer imorn bara så ni vet, för det är många som har frågat om jag kommer imorn men jag vet nt, isåfall blir det inge KM som jag skulle va mä i då blirre bah vanlig skola :-( Men vi får se imorn. Så det blir inga bilder heller från idag heller eftersom jag nt va på skolan... Idag har man väll nt gjort så mkt sett på tv, youtube, ja sen har jag nt gjort nå mer bara hafft det tråkigt. Jo jag har gjort läxan också bäst att passa på när man är sjuk annars är det bah skola,kompisar,dator så man hinner lixom inte.(men den ska ändå in imorn) Jo alldeles nyss elr ja för några minuter sen så skulle jag ta nån hudkräm runt ögonen och så gjorde jag de efter ett tag så kom det tårar och mina ögon blev röd sen lästa jag på burken ja vad står det nt där "försök att unvika ögonen" va faaaan jaha fast sen stod det att man kunde tabort det mä varm vatten. Men nog kommer det fortfarande små tårar japp nu har jag lärt mig att läsa först innan användning :-p Men det var väll allt fast jag skrev ju ganska mkt ändå!! hejdå/ Ida <33 det blev lite konstigt nu men det går nt att fixa för sist försvann hela texten :-/